Ljepota

Fish XXL – mišljenja, cijena, gdje kupiti, izvorna, ili je to vrijedno toga?

Za neke ljude ribolov je način da se pobjegne od problema, da se opustite, odmotati, dobiti puno užitka, te u ovom slučaju nije tako važno rezultat kao samog procesa. Ali za nekoga tko je ribolov je pravi sport, uzbuđenje, priliku da razviju svoje vještine i donijeti kući dobar ulov. No, na žalost, ne ovisi sve o nama. Na primjer, u zimi, posebno kada je temperatura ispod 10-15 stupnjeva, bez mamac nema utjecaja na ribe, to jednostavno neće osjetiti miris njezin miris. I što god vještine možete posjedovati, bez obzira koliko godina ribarskog iskustva imali, ulov neće. A onda dolaze u pomoć inovativnog alata – aktivatora oštar Fish XXL. Nisam čuo za to? I vaš susjed je kupio sprej i donosi kući velika uhvatiti puno funti. Aktivator sprej tri puta povećava ulov, zbog svojih svojstava.

Fish XXL- 50%

Prednosti Fish droga XXL

Znanstvenici su dugo proučavali pitanje: što želi i očekuje ribe povećati ulov. A odgovor je pronađen! Sprej aktivator je izrađen od strane znanstvenika i članova Udruge ribara, koji su dobitnici međunarodnih profesionalnih natjecanja. Prednost aktivator grizenje Fish XXL je da se izravno djeluje na osjetilo mirisa. Komponente sprej pada na sluznice u ribe, oni iritiraju živčane završetke, zatim, signal mozak i predator ne može sebe kontrolirati.

Prednosti aktivatora raspršivanjem također uključuje:

 • sprej ne ostavlja post ti namamio;
 • povećava uobičajeni ulov u 3 puta;
 • dizajniran posebno za ribolov na zimu;
 • pojačava aktivnost svih tipova;
 • apsolutno siguran;
 • ima utjecaj na bilo koje vrste riba;
 • učinkovita inovacija alat.

Ako često sam došao kući bez ulova. Ako opravdati izostanak ulova lošeg vremena ili lošeg mamac, ribe XXL sprej će vas spasiti od svih tih neugodnih trenutaka. Naručite aktivator putem službene web stranice klikom na link ispod i da ćete se spasiti od kupnje varanje.

Budite oprezni da ne pada za trikove varanja koji prodaju hormona, ne utječe na aktivnost. Ne gubite vrijeme na odabiru razne mamac, ribe jednostavno neće nanjušiti kada je temperatura ispod 10 stupnjeva.

Ne bacati novac na sve vrste privlače i umacima. Dovoljno svih 4 mirise, što ima za raspršivanje ribe XXL.

Poslušajte mišljenju stručnjaka koji su osvojili prvenstvo na ribolov u Norveškoj, Poljskoj, Rusiji, Kanadi, zahvaljujući korištenju sprej Fish XXL.

 Sastav spreja Fish XXL.

aktivator Fish XXL temelji isključivo na prirodnim sastojcima, koji su potpuno bezopasni i djeluju izravno na mirisni receptore:

 • slon češnjak – aktivira takvu ribu kao štuka, šaran, deverika;
 • konoplje ulje – privući će saranasta, linjak, deverika, bijela deverika, Sopa;
 • Kaffir vapno pomoći će uhvatiti šarana, linjaka, deverika, crvenperka, šaran;
 • proteina lignje – promiče za ribolov soma, smuđa, manić, Rotana.

Imajte na umu da je sprej je aktivator čak i većina neaktivnih vrsta, paziti. Aktivator ima tamnosmeđa boja, posebno dizajniran za hladnu vodu tamne.

sprej također ima gustu teksturu, ona zadržava dugo na mlaznici i tako privući ribu iz daleke udaljenosti.

Miris aktivator je lijepo da se riba, a ne panika čak i većina oprezno i ​​mirno pasmine.

Lijek je pažljivo dizajniran i razvijen uzimajući u obzir sve specifičnosti podvodne stanovnika. Mamac ribe XXL sigurno, ne sastoji od štetnih kemijskih tvari. Ulov može sigurno jesti.

Kako koristiti aktivator sprej

Aktivator riba za uspješan ribolov se koristi ovako:

 • pripremiti uobičajenu mamac, stane komad kruha;
 • špricati kruh i do četiri puta, ako planirate uhvatiti mirnu pasminu;
 • kada je lov na vrste plijena ili plahovitoj riba, mamac treba obraditi 6-8 puta;
 • nakon što sam uhvatio 3-4 komada ribe, ponovite postupak, način obrade može varirati, ovisno o aktivnosti pojedinog pasmine;
 • zimi, ugriza će početi u 10 minuta. Možda ćete morati povećati rupu kao mamac da zagrize veliku ribu.

Iskusni ribari kažu da je sav rad aktivator neće učiniti za vas. Uostalom, i dalje morati ustati u 5 ujutro napraviti rupu i protežu mišiće povući ribu. No, sprej aktivira ribolov i čine ga zaista učinkovit.

Troškovi sprej i gdje kupiti Fish XXL.

Kako kupiti sprej što možete klikom na link ispod. Ne propustite priliku da se mamac, što je skladno uravnotežen i omogućuje vam da biste dobili daleko sa punom žlicom. Fish XXL, čija je cijena čini ga ističu među svim mogućim mami će isplatiti gotovo nakon prvog ribolova.

Recenzije

Fish XXL aktivator griženje mišljenja, koje daju profesionalce i amatere, aktivira lijeni ribe:

Konstantin, 30 godina, Primorsko vole zimski ribolov. Ali, na primjer, zima bas su vrlo pasivni, za razliku od ljetnog ribolova. odlučio sam naručiti sprej. Nakon 10 minuta korištenja, od ribe nije skok u napadu, nisu imali vremena za uhvatiti. U pola sata uhvatio 10 komada velikih i tako, čak i malo things.

Sergey, 45, za Angarskpoly aktivator Fish XXL sam savjetovao kolega. Iskreno, ne osobito u nadi, ali kad je moj mamac prestao djelovati, ipak pokušao sprej. Nakon otprilike 10 minuta, riba gotovo lud, možemo reći, iz rupe je skočio, ovaj rezultat se ne očekuje. U aktivator sastav, koji djeluje na osjećaj mirisa fish.

Timur, 52, Fish XXL, kupiti koji mi je savjetovao moju ženu, usput, veliku stvar. Sama riba ide na ruku i djeluje kao vrlo oprezan i lijen i grabežljivih vrsta. Uvijek ga uzeti sa sobom u ribolov. Kupiti na službenim stranicama sprej. Prvo, tu je definitivno kvalitetan proizvod, a kao drugo, brza dostava.

Fish XXL- 50%

Lucija Pretić

Mnogo se može reći o Luci Pretiću, ali ako ništa drugo ne biste trebali znati, ona je mirna i realistična. Naravno, ona je također praktična, kreativna i herojska, ali u manjim dozama i često su pokvarene navikama da su i bijedni.

iako joj je mirna priroda, tamo je za koju se često obožavala. Često ljudi će računati na tamo i njezinu opuštenu prirodu kad god im je potrebna pomoć ili pomoć.

Nitko nije savršen tečaj i Lucija Pretić ima obilje pogrešaka u karakteru. njezina djetinjasta priroda i perverzije nisu baš zabavni za rješavanje i mogli bi uništiti dosta večeri.

Srećom, njezin realizam olakšava puše i raspoloženja kada je to potrebno.

You may also like...

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *