Hephaestus Gel - negativni komentari, mišljenja, cijena, zvaničnom sajtu
Vijesti

Hephaestus Gel – negativni komentari, mišljenja, cijena, zvaničnom sajtu

Za mnoge muškarce male veličine penisa je izvor nesigurnosti i kompleksa. Pa čak i vlasnici prilično standardne genitalija često misle da je to malo san da se poveća. Do nedavno je postojao samo jedan pouzdan način da se poveća penis – operativni, međutim, i on je imao puno nuspojava i rizika. Danas, sa pojavom Hephaestus Gel , mogućnost da se postigne željenu veličinu pojavio svaki man.Natural i siguran dodatak je alternativa samo hirurške intervencije. Pravni lijek u kratkom vremenu omogućava povećanje člana do 6 cm dužine i 5 cm u promjeru, da se oslobodi kompleksa i da

se poboljša kvalitet seksualnog života.

Svedočenje: kome da se prijave

alat je pogodan za muškarce bilo koje dobi koji žele povećati veličinu penisa i poboljšanje seksualne potencije.

Šta je to Hephaestus Gel

Hephaestus Gel je jedinstveni istraživanje dizajn koji uzima u obzir sve specifičnosti strukture i funkcioniranje muškog reproduktivnog sistema. Zahvaljujući aktivne supstance koje postoje u sastavu, agent prodire duboko u kavernoznog tijela penisa, izazivajući snažan protok krvi u penis i izaziva ga da se poveća zbog kontinuiranog istezanje. Princip djelovanja suplement na bazi legendarnog tajnu seksualnu moć azijskih muškaraca. Dokazano je efikasnost i uspio se izboriti među predstavnicima jači pol široka popularnost.

koristi od Hephaestus Gel

Alat ima mnoge prednosti u odnosu na tradicionalna sredstva i metode penisa proširenja:

 • sigurnosne aplikacije;
 • prirodni sastav;
 • nedostatak navikavanja;
 • zajamčena učinak u kratkom vremenu;
 • trajne rezultate;
 • minimalni broj kontraindikacija i neželjenih efekata;
 • aktiviranje cirkulacije krvi i pružanje kontra erekcije;
 • povećan libido;
 • otklanjanje seksualnih poremećaja;
 • poboljšanje sastava sperme i reproduktivne funkcije;
 • povećati seksualnu osjetljivost;
 • povećati trajanje seksualnog odnosa;
 • aktivnog rasta korpora kavernoza i stoga penisa;
 • može se koristiti kao ulje;
 • jednostavnost upotrebe;
 • pristupačnu cijenu.

Potvrde kvaliteta alata ​​H2>

dodatak ima patentni međunarodnog standarda, licencirani i certificirani u skladu sa standardima i zahtjevima sigurnosti i kvalitete, odobren i preporučio specijalista andrologists i seksolozi.

Dodatak Hephaestus Gel za povećanje penisa

Glavni aktivni komponente lijeka su:

 • sukcinska kiselina – poboljšava prokrvljenost penisa, osiguravajući dugotrajne erekcije, povećava seksualnu izdržljivost, jača krvne sudove;
 • ekstrakta listova i cvjetova vrbene – aktivira rast penisa i povećava osjetljivost;
 • Rhaponticum carthamoides ekstrakt – daje efekt vazodilatator, poboljšava cirkulaciju krvi, promovira rast korpora kavernoza

.

instrukcije upotrebe

Preporučuje se primjenjivati ​​dodatak na penis u erekciji pola sata prije seksualnog odnosa, trljajući ga sa svjetlom masažnim pokretima. Korištenje u roku od mjesec dana.

Kontraindikacije

Samo alergijsku reakciju na komponenti gela.

Nuspojava

se ne otkriva.

Uvjeti skladištenja

Gel se može čuvati

na hladnom, suhom mjestu. Rok trajanja je 12 mjeseci.

Komentari kupaca o upotrebi dodataka

Oleg, 24 godina

Moj penis je imala dužinu od samo 11 cm, što mi je jako kompleksni, čak i djevojke nisu ispunjeni, bojao sam se od ismijavanja. Pokušali kupiti različite pumpe, punila, ali sve to nije pomoglo. Oko Hephaestus Gel čitati na internetu. Odlučila da ga probati – jako puno mišljenja su bili dobri. Rezultati su uočili nakon samo nedelju dana! Član je postao duži i deblji, a rezultat nakon mjesec dana korištenja je upravo zapanjen! Plus 5 cm dužine i oko 2 u obimu. Sada nisam složen, i ponosan na svoj penis! Upoznao djevojku u krevetu imamo punu kako!

George, 46 godine

Veličina dostojanstvo uvijek sam bio mali – samo 12 cm, ali o prije 3 mjeseca sam čuo Hephaestus Gel i odlučio da bi to. Alatka mi je omogućilo da se poveća član dugim 4 inča i 3 – u rasutom stanju! I potencija je poboljšana!

Roman, 30 godina

Hephaestus Gel – najbolji, stvarno

efikasan proizvod za penis enlargement! Zahvaljujući njemu sam se osloboditi od mojih glavnih sistema i postao vlasnik impozantne dostojanstvo na 19 cm! Supruga loved it!

Yuri, 28 godine

Upotreba Hephaestus Gel za 2 tjedna. Rezultat je očigledan! Član je povećana, erekciju od kamena, a seks sa ovaj gel je fantastično!

Gdje kupiti Hephaestus Gel za povećanje penisa

Kupite originalni alat na najatraktivnijim cijeni Možete na web stranici proizvođača.

Lucija Pretić

Mnogo se može reći o Luci Pretiću, ali ako ništa drugo ne biste trebali znati, ona je mirna i realistična. Naravno, ona je također praktična, kreativna i herojska, ali u manjim dozama i često su pokvarene navikama da su i bijedni.

iako joj je mirna priroda, tamo je za koju se često obožavala. Često ljudi će računati na tamo i njezinu opuštenu prirodu kad god im je potrebna pomoć ili pomoć.

Nitko nije savršen tečaj i Lucija Pretić ima obilje pogrešaka u karakteru. njezina djetinjasta priroda i perverzije nisu baš zabavni za rješavanje i mogli bi uništiti dosta večeri.

Srećom, njezin realizam olakšava puše i raspoloženja kada je to potrebno.

You may also like...