Ljepota

Silane Guard – tekuće staklo, mišljenja, cijena, gdje kupiti, original, ili je to vrijedno toga?

Silan straža je jednokomponentni tekući staklo iz japanske tvrtke Willson, je osmišljen kako bi zaštitili tijelo automobila od prljavštine, ogrebotina i manjih mehaničkih oštećenja. Ocjene o Silan straže je podijeljena: neki vlasnici automobila pisati o prednostima novca preko analoga, drugi kažu da je razvod se ne razlikuje od konvencionalnih šampona

.

Ako želite saznati istinu o tekućim staklom Wilson, odlučila je kupiti proizvod od ovlaštenog trgovca i napraviti pregled alata s uputama, fotografije i cijene.

Što to znači: sastav i opis robe silan straža

Prema proizvođaču, Willson silana Guard za vozila sastoji se od inovativnih komponenti, kao što su silika, Nanook i silikonski polimeri, koji nakon aplikacije tvore zaštitni sloj automobila s odbija vodu učinak. Sastav spreja je pogodan za tamnih i svijetlih automobila. Kemijske reakcije ne nosi negativan utjecaj na boje i dijelova tijela prijevoz.

komplet tekućeg stakla iz Japana sljedećeg:

 • pakiranje boca;
 • spužva;
 • salveta,
 • Posebne zaštitne rukavice;
 • Upute za korištenje u Evropske;

Ako nakon naručivanja, paket je stigao za vas s različitim skupom, možda si dobio aftermarket proizvoda. Dakle, ja ne preporučujem da kupi proizvod na Aliexpress ili druge kineske trgovine. Kupio sam od službenog proizvođača spreja.

Kako se prijaviti silan straža

Upotreba otopine moguće je samo u dobro prozračenim prostorijama ili na otvorenom (prva opcija preferirana). Kada se radi pazite da ne izlagati silonovoy zaštitu kože i posebno sluznicu.

Tehnologija primjene silan Guard za novi automobil:

 1. temeljito ispere tijelo automobila (poželjno uz pomoć motora)
 2. Dopusti stroj za sušenje i tretirati na mjesto primjene tekućeg stakla s odmašćivanje,
 3. Navlažite spužva isporučen s kompletom, koncentrira i alternativno primijeniti silnowo zaštitu krova, vrata, nape, deblo i drugim dijelovima vozila;
 4. Pa repairauto poklopac tijela s ubrusom iz paketa;
 5. Nakon tretmana, izbjeći pranje automobila i izravnog sunčevog svjetla u roku od 8 sati.
 6. OL>

  za rabljene automobile metodi korištenja silana straže razlikuje samo u dodatnom poliranje u pripremi laku i uklanjanje rđe prije primjene vodootporan. Ako je vaš automobil je već obojili prije obrade bolje je da provjerite lak na utjecaj komponenti znači.

  Jedna boca od voska lako traje 3-4 rukovanje automobila. Proizvođač preporučuje da nanese u nekoliko slojeva – to će stvoriti dodatnu polimerni film koji štiti od manjih ogrebotina (na primjer iz granama drveća i grmlja)

  .

  varanje ili ne: stručna mišljenja o proizvodu

  Studiranje mišljenje kupaca susreo nekoliko negativnih recenzija o silan straže: ne radi, ne suho, nije sjajna i druge komentare. Moje iskustvo s ovim automobilom njegu bio pozitivan.

  Rad na benzinskoj postaji bio u stanju napraviti usporedni test tekućinu novo i bivši u korištenju automobila.

  Kao što možete vidjeti, nakon tretmana učinak pojavljuje zrcalna sjaja. Pravi Prednost prije i nakon korištenja poliranje je uočeno više od 2 tjedna (u vrijeme pisanja). Ne ograničavaju čitanje mišljenja na internetu i odlučila pitati stručnjake iz stotinu.

  Andrija Elenin, mehaničar u STO EM>

  Zaključak Andrew: silan straže – prijevara i prijevara. Ali ja bih njegove i Vaše pažnje privući na važne nijanse, zbog kojih je učinkovitost uporaba silan ispod očekivanja:

 • U prvom slučaju, klijent je već donio tiskana sredstva za pakiranje. Tj reći sa 100% sigurnošću original ili lažni;
 • Drugi put je Andrew kupio tekućeg stakla na kineskoj internetskoj stranici po niskoj cijeni. Kao što sam rekao na početku članka, prilikom naručivanja sprej nije službeni distributer, riskirate bacati novac u vjetar;
 • Stručnjak nije odmastiti lak, a to je jedan od preduvjeta za pozitivno

Koliko je silan straža

Kad sam kupio, na službenim stranicama cijena je …. Sada je akcija i cijena originalnog silan Guarde napravio u Japanu je:

 • Europa – 1990 …;
 • Ukrajina – 890 UAH;
 • .

 • Europa – 39-49 €
 • Ostale zemlje trebaju provjeriti sa svojim operatorom.

Nije veliki novac, ako uzmemo u obzir činjenicu da je jedna primjena tekućeg stakla će trajati najmanje 22 dana, a jedan vrč traje 3-4 puta velikodušan poliranje. Ukupno za & nbsp; … dobit će šest mjeseci pokrivenost po povoljnoj cijeni. Rok važenja do 5 godina. Naravno da je bolje da se od proizvođača nego za novčić od nekoga nije jasno.

Lucija Pretić

Mnogo se može reći o Luci Pretiću, ali ako ništa drugo ne biste trebali znati, ona je mirna i realistična. Naravno, ona je također praktična, kreativna i herojska, ali u manjim dozama i često su pokvarene navikama da su i bijedni.

iako joj je mirna priroda, tamo je za koju se često obožavala. Često ljudi će računati na tamo i njezinu opuštenu prirodu kad god im je potrebna pomoć ili pomoć.

Nitko nije savršen tečaj i Lucija Pretić ima obilje pogrešaka u karakteru. njezina djetinjasta priroda i perverzije nisu baš zabavni za rješavanje i mogli bi uništiti dosta večeri.

Srećom, njezin realizam olakšava puše i raspoloženja kada je to potrebno.

You may also like...